Maak kennis met ons

Monique Peters

Telefoniste/receptioniste

Gemeente Gennep

Frank Ouwerkerk

Bode / facilitair medewerker

Gemeente Venray

Veerle Janssen

Juridisch kwaliteitsmedewerker

Gemeente Gennep

Monique Peters

Telefoniste/receptioniste, 

Gemeente Gennep

Wanneer dienstverlening je ‘tweede ik’ is ben je bij de gemeente Gennep aan het juiste adres!

Gennep heeft dienstverlening hoog in het vaandel staan, gezien vanuit het perspectief van onze inwoners en ondernemers. Zij zijn onze ‘klanten’ en mogen van ons verwachten dat wij correct, eenduidig en juist op vragen reageren. We streven ernaar om 80 procent van alle vragen bij het eerste contact te beantwoorden. Wanneer dienstverlening je ‘tweede ik’ is ben je bij de gemeente Gennep aan het juiste adres!

Frank Ouwerkerk

Bode / facilitair medewerker, 

Gemeente Venray

De goede sfeer, prettige collega’s en vele verrassende uitdagingen zorgen voor plezier in het werk.

Tijdens het zoeken naar een baan als meubel- en interieurontwerper ben ik als tijdelijke inhuurkracht bij de gemeente terecht gekomen, want werk is werk en thuis zitten is geen uitdaging. De opzet was 7 weken halve dagen uithelpen met overgebleven werkzaamheden als gevolg van de verbouwing/verhuizing. De hoeveelheid werk bleef groeien, halve dagen werden hele dagen, 7 weken werden 6 maanden. De 6 maanden werden verlengd, en verleng, en verlengd , en verlengd enzovoorts. Na ongeveer 4 jaar inhuurkracht te zijn geweest inmiddels een vaste aanstelling gekregen.

Het werken als bode / facilitair medewerker bij de gemeente Venray is een afwisselende uitdagende en steeds weer verrassende functie. Flexibiliteit, aanpassingsvermogen, mee- en vooruitdenken en een ondernemende instelling zijn belangrijke onderdelen van deze functie. De goede sfeer, prettige collega’s en vele (verrassende) uitdagingen zorgen voor plezier in het werk (ondanks dat het geen werk is in mijn studierichting). Maar juist dat plezier in het werk maakt het verschil tussen MOETEN en MOGEN werken.

Veerle Janssen

Juridisch kwaliteitsmedewerker, 

Gemeente Gennep

Voldoende uitdaging voor een jonge ambtenaar dus!

In de korte tijd dat ik nu bij de gemeente Gennep werk, merk ik dat het een kleine organisatie is waar je snel je weg leert kennen. Juist daarom word je uitgedaagd om buiten de comfortzone van je eigen ervaring en kennis te treden en mee te werken aan diverse projecten. Voldoende uitdaging voor een jonge ambtenaar dus!

Deelnemende organisaties