Logo Gemeente Gulpen-Wittem
Gemeente Gulpen-Wittem

Werken bij Gemeente Gulpen-Wittem

Sinds 1 januari 1999 is de gemeente Gulpen-Wittem het kloppend hart van het Heuvelland. Gulpen-Wittem ontstond na een vrijwillige samenvoeging van de voormalige gemeenten Gulpen en Wittem. Qua oppervlakte is het nu de grootste gemeente van Zuid-Limburg en zeker ook één van de mooiste.

Gulpen-Wittem heeft ruim 15.000 inwoners en kent tien grotere kernen, die samen een 'heerlijkheid' vormen: Epen, Eys, Gulpen, Mechelen, Nijswiller, Partij-Wittem, Reijmerstok, Slenaken, Wahlwiller en Wijlre. Daarnaast zijn er nog tal van mooie buurtschappen en gehuchten.

De gemeentelijke organisatie van de gemeente Gulpen-Wittem heeft een verbeter- en verandertraject afgerond. Met ingang van 1 september 2005 is de ambtelijke organisatie gekanteld en is een nieuwe organisatiestructuur in werking getreden. Een van de toekomstige doelstellingen van de nieuwe organisatie is dat zij meer product- en klantgericht gaat werken. De nieuwe organisatie bestaat uit drie afdelingen, te weten Publieksdiensten, Beleid en Projecten en Interne Dienstverlening. Deze afdelingen worden ieder geleid door een directeur en adjunct-directeur.

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres
Willem Vliegenstraat 12
6271DA GULPEN

telefoon14 043
emailinfo@gulpen-wittem.nl
websitewww.gulpen-wittem.nl