Logo Veiligheidsregio Limburg-Noord
Veiligheidsregio Limburg-Noord

Werken bij Veiligheidsregio Limburg-Noord

De Veiligheidsregio Limburg-Noord fungeert als samenwerkende partij van 15 gemeenten voor rampenbestrijding, crisisbeheersing, brandweer en publieke gezondheid. Politie en Defensie zijn voorbeelden van samenwerkende partijen. Het werkgebied bestaat uit circa 515.000 inwoners in de regio Noord- en Midden-Limburg.

Tevens is de Veiligheidsregio een werkgever voor personeel van de GGD Limburg-Noord, GHOR Limburg-Noord en de brandweer Limburg-Noord. Naast bijna 600 medewerkers in vaste dienst is vooral binnen de brandweerorganisatie een groot aantal vrijwilligers actief. De brandweer houdt zich bezig met het voorkomen en bestrijden van branden en het beperken van de gevolgen van een brand. De GGD bevindt zich op het snijvlak van de gezondheidszorg en de overheid. Kernactiviteit van de GGD is het bevorderen van de gezondheid, met name door het tegengaan en vroegtijdig opsporen van ziekten (preventie). De coördinatie bij de inzet van geneeskundige diensten wordt opgepakt door de GHOR (Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de regio).

Een breed scala aan vakgebieden bevinden zich binnen de Veiligheidsregio Limburg-Noord. Hierdoor zorgt de Veiligheidsregio altijd voor een levendig, inspirerend en uitdagend werkveld!

Nieuwste vacatures

Stagiair(e) ICT

Stagiair(e) ICT

Arts Infectieziektebestrijding

Arts Infectieziektebestrijding

Arts forensische geneeskunde

Arts forensische geneeskunde

Contactinformatie

Bezoekadres
Nijmeegseweg 42
5916 PT VENLO

Postadres
Postbus 11
5900 AA VENLO

telefoon088 11 90 000
emailpersoneelszaken@vrln.nl
websitewww.vrln.nl