Logo Gemeente Nederweert
Gemeente Nederweert

Samen groots, samen doen in Nederweert!

Op de grens van Limburg en Brabant, op het snijpunt van drie waterwegen, ligt de gemeente Nederweert. Een stukje Nederland waar u zich al gauw thuis voelt. Of u nu bewoner, ondernemer, bezoeker óf werknemer bent.

Alle ruimte
De gemeente heeft alle ruimte om te wonen, te werken en te recreëren. In Nederweert vindt u volop bedrijven, winkels, scholen, verenigingen, sportfaciliteiten en bezienswaardigheden. Dit alles binnen gerieflijke kerkdorpen en in woonwijken met veel groen op een oppervlakte van ruim 10.000 hectare. Te midden van de landerijen, natuur- en bosgebieden in het uitgestrekte buitengebied vindt u veel agrarische bedrijven. Als vakantieganger, natuurliefhebber of bezoeker bent u in Nederweert ook op de juiste plaats: een mooie, landelijke omgeving om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Stabiliteit en evenwicht
Nederweert is een gemeente en organisatie waar stabiliteit en evenwicht sleutelbegrippen zijn. In regionaal verband tonen we ons een betrokken en op samenwerking gerichte partner. Onze gemeente en onze organisatie zijn voortdurend in ontwikkeling. Het vergroten van de leefbaarheid in ons mooie buitengebied en duurzaamheid zijn twee belangrijke thema’s voor de gemeente, evenals onder meer economische dynamiek en de samen groots, samen doen-gedachte.

Grote zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
Bij de gemeente Nederweert werken ongeveer 140 medewerkers; het aantal formatieplaatsen is circa 110. Nederweert heeft een werkklimaat dat gekenmerkt wordt door grote zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Onze platte organisatie bestaat naast het bestuur en de staf uit de afdelingen Dienstverlening en Bedrijfsvoering. Aan de hand van onze succesbepalende factoren en ons kwaliteitsplan werken we allemaal samen aan het voortdurend verbeteren van onze externe én interne dienstverlening.

Nieuwste vacatures Alle vacatures »

Lid commissie bezwaarschriften m/v

Lid commissie bezwaarschriften m/v

Adviseur en Vakspecialist Financiën

Adviseur en Vakspecialist Financiën

Beleidsmedewerker Buitengebied

Beleidsmedewerker Buitengebied

Medewerkers bij Gemeente Nederweert

Arjan Leijsten

Informatie Specialist

Arjan Leijsten

Informatie Specialist

‘’Dagelijks met veel fun en energie aan de slag met digitalisering’’

Gemeente Nederweert is een kleine maar zeer daadkrachtige organisatie. De lijntjes tussen collega’s, leidinggevenden en bestuur zijn heel kort. We werken veel samen en benutten elkaars kennis en capaciteiten. Niet voor niets is de slogan van de gemeente ‘Samen groots, samen doen!’


Het is een organisatie waar ik als Informatiespecialist veel maatwerk kan leveren voor collega’s. Door de omvang en de cultuur van de organisatie weet ik waar mijn collega’s mee bezig zijn. Zo kan ik ze op maat adviseren en begeleiden in de uitdagingen en voordelen die nieuwe digitaliseringsontwikkelingen te bieden hebben.  De gemeente Nederweert staat open voor innovatieve en creatieve ideeën. Op het gebied van digitalisering liggen hier voor mij en het team Informatievoorziening veel kansen!

Contactinformatie

Bezoekadres
Raadhuisplein 1
6031 VR NEDERWEERT

Postadres
Postbus 2728
6030 AA NEDERWEERT

telefoon0495-677111
emailinfo@nederweert.nl
websitewww.nederweert.nl