Logo Gemeente Gennep
Gemeente Gennep

Gennep werkt!

De gemeente Gennep ligt in de top van Limburg. Het is een kleine gemeente met 17.000 inwoners, verdeeld over de vijf kernen. Gennep is een fraai vestingstadje gelegen aan de Maas en de Niers.
 
De gemeente vormt onderdeel van het bestuurlijke samenwerkingsverband de Regio Venlo. De sectoren toerisme en recreatie, (logistieke) bedrijvigheid en zorg vormen de pijlers van de lokale economie. Gennep onderscheidt zich van andere gemeenten als keramiekstad, omdat  er van oudsher een rijke pottenbakkerscultuur heerst. Daarnaast maakt de gemeente deel uit van het natuurgebied Maasduinen, waar het heerlijk fietsen en wandelen is.

Het streven is om een toekomstbestendige gemeente te zijn, met een goede dienstverlening aan inwoners, ondernemers en organisaties. Er is veel aandacht voor de doorontwikkeling van de organisatie en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers. We gaan op een open manier met elkaar om. Resultaat gericht werken, samen de schouders eronder steken en eigen verantwoordelijkheid  nemen staan daarbij centraal.
 
Medewerkers aan het woord 

In de korte tijd dat ik nu bij de gemeente Gennep werk, merk ik dat het een kleine organisatie is waar je snel je weg leert kennen. Juist daarom word je uitgedaagd om buiten de comfortzone van je eigen ervaring en kennis te treden. De gemeente Gennep biedt jonge professionals de mogelijkheid om te groeien, waarbij zelfontwikkeling centraal staat. Voldoende uitdaging voor een jonge ambtenaar dus!

Esther van Gellecom – Juridisch medewerker 

Als je uit het goede hout gesneden bent , dan krijg je in Gennep de ruimte om te groeien. Betrokkenheid, inzet en motivatie zijn kenmerkend voor ons. Fouten maken mag, als je maar bereid bent om er van te leren.

Peter Toonen - Strategisch adviseur

Binnen enkele weken voelde ik mij al goed thuis binnen de gemeente Gennep. Dat kwam door open en toegankelijke collega’s, een aantrekkelijk en veelzijdig takenpakket en door de vrijheid die je krijgt (maar ook zelf moet pakken) om je eigen pad uit te stippelen. Je kan jezelf zijn binnen deze gemeente; dat maakt dat ik dagelijks met veel plezier (veelal fietsend of hardlopend) naar Gennep kom.

Peter-Jan Mol - Beleidsmedewerker Sport en Speelruimte

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres
Ellen Hoffmannplein 1
6591 CP GENNEP

Postadres
Postbus 9003
6590 HD GENNEP

telefoon0485-49 41 41
emailgemeente@gennep.nl
websitewww.gennep.nl