Logo Gemeente Gennep
Gemeente Gennep

SAMEN MAKEN WE GENNEP!

Kies jij voor een baan die er echt toe doet?
De gemeente Gennep is een kleine gemeente met 17.000 inwoners en is schitterend gelegen in Noord-Limburg. We proberen onze inwoners en ondernemers zo goed mogelijk van dienst te zijn, door goed naar hun ideeën te luisteren en ze hierbij te ondersteunen. Samen zorgen we ervoor dat het er ook in de toekomst goed wonen, werken en recreëren is.

De ideale werkplek
We zijn een kleine, hechte organisatie waar je je optimaal kunt ontwikkelen en je talenten en kansen volop kunt benutten. En wat is nu een mooiere plek om dat te doen dan in een nieuw fris, groen gemeentekantoor, midden in het pittoreske centrum van Gennep? Met uitzicht op het wereldberoemde ooievaarspaar bovenop het oude stadhuis op de Markt. En voor een frisse neus loop je niet alleen het centrum in, maar sta je ook zo aan de Niers. Over de dijk kijk je uit naar de verschillende kernen met elk hun eigen karakter.

Afwisselend werk en korte lijnen
Als medewerker bij de gemeente Gennep krijg je alle ruimte om je eigen invulling aan het werk te geven. Door de kleinschaligheid van de gemeente is je takenpakket breed en je werk divers. Bovendien heerst er een prettige en informele werksfeer.
De lijntjes met het management en bestuur, maar ook met de inwoners en ondernemers, zijn kort. Zo weten we goed wat er leeft en pakken we uitdagingen en kansen op.

Volop ruimte voor ontwikkeling
De gemeente Gennep stimuleert medewerkers om te leren, zich verder te ontwikkelen en hun talenten optimaal te benutten. Onze focus ligt op coaching, een sterkere adviesrol creëren én investeren in een communicatieve organisatie. Ook zijn we een interessante werkgever voor iedereen die zijn of haar huidige baan te specialistisch vindt en graag een breder takenpakket ziet. Maar ook voor starters op de arbeidsmarkt en voor mensen die een carrière switch willen maken naar de overheid biedt gemeente Gennep kansen.
Samen maken we Gennep!

Nieuwste vacatures

Beleidsondersteuner Sociaal Domein

Beleidsondersteuner Sociaal Domein

Contactinformatie

Bezoekadres
Ellen Hoffmannplein 1
6591 CP GENNEP

Postadres
Postbus 9003
6590 HD GENNEP

telefoon0485-49 41 41
emailpogennep@gennep.nl
websitewww.gennep.nl