Logo Gemeente Beekdaelen
Gemeente Beekdaelen

Werken bij Beekdaelen is verrassend uitdagend

In gemeente Beekdaelen is veel te doen, veel te zien én veel te genieten.

Dit is Beekdaelen

Beekdaelen is de grootste plattelandsgemeente in Zuid-Limburg, onze 15 dorpskernen liggen verspreid in het groen tussen de stedelijke gebieden van Parkstad Limburg en de Westelijke Mijnstreek. De kernen hebben ieder een eigen, unieke identiteit, maar met vergelijkbare culturele verworvenheden, zoals de processies en schuttersfeesten en kennen een rijk verenigingsleven. Daarnaast is er veel toeristisch-recreatieve, streekgebonden en agrarische bedrijvigheid in Beekdaelen.

Werken voor Beekdaelen betekent dat je werkt voor onze 36.000 inwoners en ondernemers. Ons werk heeft (in)direct impact op de samenleving. Daarom zijn wij ambitieus: we willen het beste voor onze inwoners en ondernemers en realiseren dat samen met hen. Want Beekdaelen maken we samen. Daarnaast willen we een sterke speler en gesprekspartner zijn in de regio en werken we regionaal samen met partners op tal van onderwerpen.

Onze organisatie bestaat uit circa 230 professionals. Bij Beekdaelen werken we binnen zelforganiserende teams. Je krijgt hier veel verantwoordelijkheid en een breed takenpakket. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en je kunt en mag hier nog pionieren. De lijnen met collega’s en bestuur zijn kort, waarbij onderling een informele en open sfeer heerst. We zoeken collega’s die met ons meegaan van ‘regels en moeten’ naar ‘regelen en ontmoeten’. Binnen onze gemeente wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor collegialiteit en gezelligheid. Medewerkers voelen zich thuis in Beekdaelen. Spreekt je dit aan? Dan is werken bij gemeente Beekdaelen iets voor jou!

Dienstverlening in Beekdaelen

Nieuwste vacatures Alle vacatures »

Medewerker Financiële Administratie

Medewerker Financiële Administratie

Medewerker DIV

Medewerker DIV

Medewerker Bestuurssecretariaat

Medewerker Bestuurssecretariaat

Contactinformatie

Bezoekadres
Deweverplein 1
6361bz NUTH

Postadres
Postbus 22000
6360AA NUTH

telefoon088-4502000
emailgemeente@beekdaelen.nl
websitewww.beekdaelen.nl