Logo Kompas
Kompas

Over Kompas

Kompas, het intergemeentelijk samenwerkingsverband voor Werk, Inkomen & Zorg van de gemeenten Simpelveld, Nuth en Voerendaal is een jonge organisatie op grond van de Wet gemeenschappelijke regelingen en is per 1 januari 2002 van start gegaan.

Met een eigen bestuur en een eigen rechtspersoonlijkheid voert deze organisatie de werkzaamheden uit in het kader van reïntegratie naar de arbeidsmarkt, armoedebestrijding, terugvordering en verhaal, fraudebestrijding, uitkeringen WWB, IOAW, IOAZ en BBZ. Daarnaast voert de organisatie de Wet voorzieningen gehandicapten en de Wet inburgering nieuwkomers uit.

De organisatie bestaat uit een frontoffice die is ondergebracht in de gemeentehuizen van de drie gemeenten én een backoffice die is gehuisvest in en nabij het gemeentehuis van Nuth. De organisatie bestaat uit 22 medewerkers.

Werken bij Kompas betekent werken in een jonge, professionele en dynamische organisatie met een informele werksfeer, maar met de ambitie en gedrevenheid om die dienstverlening te bieden, die onze doelgroep zo hard nodig heeft!

Contactinformatie

Bezoekadres
Deweverplein 1
6361BZ NUTH

telefoon045-5659250
emailinfo@isd-kompas.nl
websitewww.isd-kompas.nl